Alternativ behandling Odense

Din alternative behandler på Fyn

Søger du en kompetent alternativ behandling i Odense, så er Kinesiologi Klinikken Odense et rigtig godt valg.
Jeg arbejder professionelt, jeg har både klinik i Odense og Kerteminde, jeg er tillidsvækkende, dybt engageret, jeg brænder for kinesiologi og for at finde den bedste behandling til dig, der selvfølgelig tager udgangspunkt i dine symptomer eller smerter.
Jeg er uddannet DK-Kinesiolog®, registreret alternativ behandler (RAB) og er uddannet sygeplejerske, med mere end 20 års aktiv erfaring.
Jeg glæder mig til at behandle dig.

Så har du brug for en smertefri og effektiv behandlingsmetode, der givet et godt resultat så er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak eller en tid på:
tlf. 26 81 23 12

Jeg driver også Kinesiologiskolen-Syd, kik forbi, hvis du er interesseret i at blive kinesiolog eller udbygge din viden som alternativ behandler.

Flere og flere mennesker vælger i dag at supplere deres konventionelle behandling med en alternativ behandlingsform, det kan være i forhold til hovedpine, migræne, allergi, eksem, psoriasis, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, angst, depression, stress, OCD, eller andet.
Har du en problematik, der ikke er nævnt her, er du velkommen til at kontakte mig.

Alternativ behandling Odense

Alternative behandlingsformer jeg anvender

Kinesiologi

Kinesiologien er udarbejdet af Kiropraktor George Goodheart og John F. Thie, blev udviklet tilbage i 1960’erne og er siden videreudviklet.
Ved hjælp at muskeltesten, forskellige øvelser og ved massage af akupunkturpunkterne, kan mange ubalancer afbalanceres.
Der tages udgangspunkt i den vestlige verdens viden om anatomi og fysiologi og østens viden om energibaner, meridianbaner og akupunkturpunkter. Kinesiologi betyder ”læren om bevægelse”

Akupunktur

Akupunkturen som vi i Danmark kalder alternativ behandling, er ikke spor alternativ i Kina, hvor man har behandlet med akupunktur i mere end 5000 år som en naturlig del af deres sundhedsvæsen.
I den alternativ behandling tager man udgangspunkt i det holistiske menneskesyn, der ser mennesket som en helhed, hvor krop, kemi, følelser, tanker og energi gensidigt påvirker hinanden, og dette er også udgangspunktet for kinesiologien.

Bachs blomstermedicin

Blomstermedicin
Du kan med fordel anvende Bachs blomstermedicin sammen med kinesiologi behandling, det er en nænsom behandling og helt uden bivirkninger.
Det er en behandling mod negative sindstilstande som frygt, angst, bekymring, håbløshed, manglende selvværd, irritabilitet, usikkerhed, ensomhed, stress, tvivl, chok og traumer.
Blomstermedicin har været anvendt siden 1930’erne over hele verden med et godt resultat.
Filosofien bag er at der findes ingen sygdomme – kun syge mennesker og sygdommen er en konflikt mellem sjæl og sind. Lidelsen eller sygdommen vil
aldrig blive bedre medmindre der skabes en åndelig eller mental forandring, helbredelse forekommer når årsagen findes.

Homøopati

Homøopati behandling er baseret på at små doser af et stof kan kurere symptomer, som samme stof i store doser vil fremprovokerer.
Homøopati er en helhedsbehandling, man behandler ikke sygdommens symptomer, men årsagerne til dem.
Det er dig som klient, der behandles som et hele, ikke sygdommen isoleret set.

Reiki healing

Reiki healing er en ca. 150 år gammel behandlingsform, der oprindelig stammer fra Japan – men fundamentet i Reiki, bygger på flere tusind års viden fra østen.
Reiki healing er altid rettet efter den enkeltes behov og giver dig derfor præcis det du har behov for, på alle planer.
Reiki er ikke udelukkende en behandlingsform, men kan også bruges som en metode til personlig udvikling.

Hvad er alternativ behandling

WHO definerer ”alternativ behandling” og ”komplementær behandling” som:”en bred vifte af sundhedsydelser og praksis, der ikke er en del af landets egen tradition og ikke er integreret i det dominerende sundhedssystem.”

Akupunktur og andre behandlingsformer som kinesiologi, bliver mere og mere anvendt og akupunkturen bliver også nogen steder anvendt i det etablerede sundhedssystem i dag.

Jeg er medlem af foreningen Danske Kinesiologer, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at registrere kinesiologer, der opfylder kravene i den brancheadministrerede registreringsordning, for alternative behandlere, den såkaldte RAB-ordning. Det er din garanti for, at jeg har taget en godkendt uddannelse.

Har du brug for alternativ behandling
Ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald