Alternativ behandling

Søger du en alternativ behandling, så er Kinesiologi klinikken Odense et oplagt valg. Jeg arbejder professionelt, jeg har både klinik i Odense og Kerteminde, jeg er tillidsvækkende, dybt engageret, jeg brænder for kinesiologien og for at finde den bedste behandling til dig, der selvfølgelig tager udgangspunkt i dine symptomer eller smerter.
Jeg er uddannet kinesiolog RAB og DK, og er også uddannet sygeplejerske med mere end 20 års aktiv erfaring.
Jeg glæder mig til at behandle dig.

Jeg driver også Kinesiologiskolen-Syd, kik forbi, hvis du er interesseret i at blive kinesiolog eller udbygge din viden som alternativ behandler.

Så har du brug for en smertefri og effektiv behandlingsmetode, der givet et godt resultat så er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak eller en tid på
tlf. 26 81 23 12

Flere og flere mennesker vælger i dag at supplere deres konventionel behandling med en alternativ behandlingsform, det kan være i forhold til allergi, eksem, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, angst, depression, stress eller andet.
Har du en problematik, der ikke er nævnt her, er du velkommen til at kontakte mig.

Kinesiologien er udarbejdet af Kiropraktor George Goodheart og John F. Thie, blev udviklet tilbage i 1960erne og er siden videreudviklet.
Ved hjælp at muskeltesten, forskellige øvelser og ved massage af akupunkturpunkterne, kan mange ubalancer afbalanceres.
Der tages udgangspunkt i den vestlige verdens viden om anatomi og fysiologi og østens viden om energibaner, meridianbaner og akupunkturpunkter. Kinesiologi betyder ”læren om bevægelse”

Akupunkturen som vi i Danmark kalder alternativ behandling, er ikke spor alternativ i Kina, hvor man har behandlet med akupunktur i mere end 5000 år som en naturlig del af deres sundhedsvæsen.
I den alternativ behandling tager man udgangspunkt i det holistiske menneskesyn, der ser mennesket som en helhed, hvor krop, kemi, følelser, tanker og energi gensidigt påvirker hinanden, og dette er også udgangspunktet for kinesiologien.

Blomstermedicin
Du kan med fordel anvende Bachs blomstermedicin sammen med kinesiologi behandling, det er en nænsom behandling og helt uden bivirkninger.
Det er en behandling mod negative sindstilstande som frygt, angst, bekymring, håbløshed, manglende selvværd, irritabilitet, usikkerhed, ensomhed, stress, tvivl, chok og traumer.
Blomstermedicin har været anvendt siden 1930´erne over hele verden med et godt resultat.
Filosofien bag er at der findes ingen sygdomme – kun syge mennesker og sygdommen er en konflikt mellem sjæl og sind. Lidelsen eller sygdommen vil
aldrig blive bedre medmindre der skabes en åndelig eller mental forandring, helbredelse forekommer når årsagen findes.

Homøopati behandling er baseret på at små doser af et stof kan kurere symptomer, som samme stof i store doser vil fremprovokerer.
Homøopati er en helheds-behandling, man behandler ikke sygdommens symptomer, men årsagerne til dem.
Det er dig som klient, der behandles som et hele, ikke sygdommen isoleret set.

WHO definerer ”alternativ behandling” og ”komplementær behandling” som:”en bred vifte af sundhedsydelser og praksis, der ikke er en del af landets egen tradition og ikke er integreret i det dominerende sundhedssystem.”

Ifølge WHO’s definitioner er akupunktur derfor:
En alternativ behandlingsform i Danmark, fordi akupunktur ikke er en del af Danmarks egen tradition og ikke er integreret i det danske sundhedssystem.
Men akupunktur og andre behandlingsformer som kinesiologi bliver mere og mere anvendt og akupunkturen bliver også nogen steder anvendt i det etablerede sundhedssystem i dag.

Jeg er medlem af foreningen Danske Kinesiologer, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at registrere kinesiologer, der opfylder kravene i den brancheadministrerede registreringsordning, for alternative behandlere, den såkaldte RAB-ordning. Det er din garanti for, at jeg har taget en godkendt uddannelse.

Har du brug for hjælp, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald