Allergi behandling

Allergibehandling med kinesiologi

Alternativ behandling af allergi og astma

Astma og allergi behandling med kinesiologi

Jeg tilbyder alternativ behandling af allergi og astma på min klinik i Odense.

Ring og få en uforpligtende snak eller bestil tid på tlf. 26812312 til en allergi behandling.

Jeg tilbyder et alternativt valg, kinesiologi er en behandling, hvor der tages udgangspunkt i dine symptomer, vi arbejder ud fra det holistiske menneskesyn, det vil sige, at der tages udgangspunkt i det hele menneske, der er fokus på stressfrigørelse og hvis der er behov for det, kostomlægning og vitaminer/mineraler. Det er en meget dybdegående allergi behandling, der givet et godt resultat.

Kinesiologi behandling har en sensationel effekt på alle former for allergi, astma, overfølsomhed eller intolerance.

Allergi er den hurtigst voksende lidelse i den vestlige verden. Når du vælger at tage medicin for din allergi, så er det en behandling der fjerner symptomerne – ikke allergien, den har du stadig.

Ved kinesiologi behandling arbejdes der med at finde årsagen til din allergi.

Følelser og deres indflydelse på allergi

Da kinesiologien tager udgangspunkt i det hele menneske, vil der også under allergi behandlingen blive arbejdet med det følelsesmæssige.

John Barton har gennem sit arbejde kortlagt mere end 1000 væv, han har opdaget, at der ved alle allergier er involveret et eller flere væv, der ikke arbejder hensigtsmæssigt. Der er følelser, der er beskrevet til de forskellige væv og der arbejdes med, om der er livskonflikter eller livssituationer, der er belastende.

Der arbejdes med at få dig til at acceptere, at det er sådan og hvordan det kan relateres til dit liv.

Immunsystemet

Dit immunsystem fornemste opgave er at forsvare og bevarer din krop sund og rask, immunsystemet skabe en balance. Immunsystemet beskytter din unikke individualitet, og det er afgørende og karakteristisk at immunsystemet har en evne til at huske. I dets hukommelse opbevares det indtryk fra fremmede stoffer, som det tidligere har været stødt på og også hvordan det skal bekæmpes.
I kinesiologien er immunsystemets hukommelsen baseret på æterlegemet, hvis dette livslegme svækkes, så svækkes dit immunsystemet også.

pollen allergi

Allergi og astma hænger sammen

Din næse og dine lunger hænger sammen, det vil sige at dine øvre og dine nedre luftveje hænger sammen. En allergisk reaktion kan sprede sig fra din næse og ned til dine lunger og derved forårsage astma.

Ved kinesiologi behandling arbejdes der med en muskeltest, det er smertefri og en meget enkel metode, der fjerner de fleste allergier ved få behandlinger, ofte 2-5 behandlinger.
Det er samtidige, denne test der gør allergi behandlingen specielt effektivt i forhold til dine symptomer. 

Du er velkommen til at tage en prøve med, at det som du er allergisk overfor, efter sidste behandlingen kommer du igen i kontakt med det, som du er allergisk overfor, dette for at vise effekten af behandlingen.

Når du har en allergi, vil din krop reagere anderledes end normalt, dit immunsystem vil være påvirket og danne antistoffer, imod uskadelig stoffer som mælk, gluten, citrusfrugt, nødder, støv, pollen, etc.

Hvis dit immunsystem danner antistoffer mod kroppens eget væv, vil det forårsage autoimmune sygdomme.

Hyppige autoimmune sygdomme kan være Diabetes type 1, psoriasis eller leddegigt.

Mere sjældne kan være Systemisk Lupus Erythematosus eller Sjögrens sygdom, mere end 300.000 danskere lider af en autoimmun sygdom.

Andre årsager til allergi

  • Kan være kronisk indkapslede infektioner.
  • Vedvarende stress eller traume chok
  • Belastninger fra syntetiske stoffer, herunder medicin
  • Fødevarernes eller vandets dårlige kvalitet.
  • Eller arvelige forhold.

Da vi alle er individuelle og forskellige, gives der en individuel behandling.

Der indgår også rådgivning om kost og vitaminer og mineraler, hvis det er vigtigt for din behandling.

Har du brug for hjælp til din allergi, ring til mig
tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald