Eksem behandling

Prøv en eksem behandling der har hjulpet andre af med eksem.

Lider du af eksem eller atopisk eksem, har du tendens til tør og irriteret hud, prøv en naturlig og alternativ behandling for dette, med god effekt.

Ring på tlf. 26812312 for at bestille en tid eller få en uformelt snak.

Når du ønsker at få en lindring eller bedring i dine hudproblemer,  så er det vigtigt at huden næres indefra, det kan være  forbundet med kløen og meget pinefuldt at have eksem. Eksem kan optræde alle steder på kroppen, men hvert år rammes mere end 10% af danskerne af eksem på hænderne. Nogle mennesker der rammes af eksem på hænderne forbinder også dette med flovhed eller at andre mennesker oplever deres hænder som frastødende, men der er hjælp at hente.

Børn kan også få atopisk eksem, også kaldet eller børneeksem, astmaeksem, eller atopisk dermatitis, 15% af alle børn og unge lider at dette.
Eksem kan både være udefra-kommende eller indefra-kommende, med kinesiologi arbejder vi med de indefra-kommende årsager, da det er det, der vil give en varig healing.

Ved kinesiologi behandling, arbejder vi med det hele menneske, der arbejdes med årsagen til dit hudproblem, det skal oftest findes et helt andet sted end i huden.
Huden er grænsen mellem dig selv og andre mennesker,  det kan handle om manglende beskyttelse af individualiteten. Eller grænsen mellem dig og andre mennesker, der overskrides og det kan også være med tankens kraft, eller at du undertrykker dine følelser.

Ved kinesiologi behandlingen tages der udgangspunkt i 5 elementer, der har sin oprindelse i den kinesiske akupunktur,  der arbejdes på de 14 meridianbaner, ubalancen ligger ofte på en organ meridian, det kan ved klienter med eksem handle om lungemeridianen.  Lungemeridianen hænger sammen med dit immunsystem.

Immunsystemet

Der testes der også om der skulle være en ubalance på dit immunsystem og årsagen til dette.
Ved behandlingen med kinesiologi for eksem vil der også blive arbejdet med din kost, det kan være en fordel at holde sige fra de raffinerede fødevarer, det vil sige hvid hvede, sukker, hvide ris og pasta. Vi ser også på om du har et behov for ekstra vitaminer og mineraler.

Se også siden om psoriasis-behandling.

Eksem behandlingAnmeldelse fra tidligere klient:

Christina får mine allervarmeste anbefalinger. Jeg er Christina meget taknemlig for at hjælpe mig med at finde ro og glæde ved tilværelsen og ikke mindst for at hjælpe mig af med min eksem.

Siden 1 års alderen har jeg døjet med svær eksem på en stor del af kroppen.
Der er ikke nogen konkret behandling for atopisk eksem og mine behandlinger har gennem hele livet (30 år) været binyrebarkhormoncreme. Det har jeg, især efter min titel som mor, været meget ked af at bruge.
Jeg kontaktede derfor Christina. Christina testede gennem kinesiologi og fandt den bedste behandlingsform for mig. Efter tre dage kunne jeg se ændring på min hud.
Siden har vi været omkring mange psykiske og dybtliggende emner og reaktionsmønstre.
Efter 7 måneder er jeg fortsat stort set eksem-fri!!
Mennesker, som har kendt mit liv med eksem, er lige så imponeret over kinesiologiens virkning, som jeg selv.
Christina er rolig, professionel og formår at skabe en tryghed i sin behandling. Jeg er overbevist om, at Christians behandlingsform kan hjælpe ALLE, som har en form for ubalance og har flere gange anbefalet Christina og kun fået positive tilbagemeldinger.
Grundet mit helt fantastiske møde med Christina og kinesiologiens verden, er jeg nu med stor glæde begyndt på uddannelsen som kinesiolog.
Kærligste hilsner Julie P.

Har du brug for behandling af eksem, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald