Migræne behandling

Alternativ behandling af migræne i Odense

Migræne migrænehovedpine

migræne behandling

Mange mennesker lider desværre af migræne og hovedpine.
Denne side handler mest om migræne, du kan også læse min side om hovedpine.

Migræne og hovedpine ses ofte i sammenhæng med nakkesmerter og spændinger i nakke og skulder.

Ønsker du at prøve en behandlingsform, der ikke indebærer medicin, der samtidig arbejder med årsagen til din migræne eller hovedpine, så er kinesiologi et oplagt alternativ, en behandlingsform, der giver et godt resultat.

Har du behov for yderlige information om hvordan kinesiolog og alternativ behandling kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at ringe til mig på:
tlf. 26 81 23 12 – og få en uforpligtende snak.

Kinesiologi giver dig en mulighed for at få en bedre hverdag, hvor du ikke igen og igen bliver ramt af migræne og oplever at det påvirker din hverdag og din livskvalitet negativt.

Hvad er migræne?

Migræne er ofte halvsidig, dvs. den opleves i den ene side af hovedet.
Migrænen kan opleves som anfald, for nogen varer det fra få timer til 3 døgn, andre oplever, at der er næsten daglige migræne anfald 

Det er hyppigere kvinder der lider af migræne, men både mænd og børn kan have det.
Har du migræne 15 dage eller mere pr. måned, så kaldes den ofte for kronisk migræne, men hvis du er åben for at arbejde med årsagerne til din migræne, er det første skridt til at skabe en ny hverdag.

Migrænen er ofte forbundet med andre symptomer, det kan være kvalme, opkastning, lyd- og lysfølsomhed.
Nogle kvinder oplever, at migræneanfald er forbundet med deres menstruationscyklus eller overgangsalder.

Den holistiske tilgang til migræne behandling

Som behandler tager jeg udgangspunkt i det hele menneske, jeg arbejder ud fra det holistiske menneskesyn og at der altid er en årsag til sygdommen eller lidelse.

Når vi finder årsagen til problemet, ubalancer eller symptomer, har vi muligheden for at mindske eller løse problemet og fjerne årsagen.

I forbindelse med en kinesiologi behandling arbejdes der med de ubalancer, der kommer frem under behandlingen, der arbejdes med meridianbanerne og akupunkturpunkter, som stammer fra den traditionelle akupunktur, men der arbejdes også med en muskeltest.
Muskeltesten er den test, en kinesiolog bruger til at kommunikere med din krop. Der lægges et lille tryk på din arm eller ben og derved afdækkes dine ubalancer.

 Årsager til migræne

Migrænebehandling

Behandlingen består i at vi arbejder dine med ubalancerne, meridianbanerne og akupunkturpunkterne, dette i form at tryk, strygning eller massage på punkterne.

Oftest anvendes ikke nåle i behandlingen, men der vil altid blive testet for, om der er behov for at også anvende øreakupunktur.

Øreakupunktur er lille nål, der skydes ind i øret, en ASP-nål. Nålen vil som oftest sidde i øret 3-5 dage, hvorefter den falder ud af sig selv

Her kan du kan læse om øreakupunktur.
.
Du vil altid får et hjemmearbejdsprogram udleveret, det kan være i form af affirmationer (positivt ladede sætninger der gentages), det kan være energiøvelser, forskellig andre øvelser, meditationer, aktivering af akupunkturpunkter og måske ændringer i forhold til din kost (kostvejledning).
Du vil også blive testet for, om du har behov for vitaminer, kosttilskud, homøopati eller Bachs blomstermedicin.

Typer af migræne

Migræne uden aura.

Den mest almindelige er migræne uden syns- eller føleforstyrrelser (uden aura)

Migræne med aura.

Migræne med sammenhængende syns- eller føleforstyrrelser, betegnes som migræne med aura.

Cirka en tredjedel af de mennesker der har migræne, oplever aura.
Dette skyldes en ændret aktivitet i det yderste lag af hjernen, der også kaldes hjernebarken.
Du vil oftest opleve at auraen kommer før migrænen, det kan være som synsforstyrrelse i den ene side af dit synsfelt, det kan f.eks. være et mørkt eller lyst felt, der kan have zig.zag mønster, der tiltager.
Der kan også komme aura i form af snurrende fornemmelser i ansigtet eller fingre, disse føleforstyrrelser kan tiltage over tid. 

Det mentale og sindets tilstand påvirker din krop

Under behandlingen vil der blive arbejdet med det følelsesmæssige, det er ofte der årsagen skal findes, det er noget vi skaber i vores eget sind, mange mennesker der lider af migræne, stiller meget store krav til sig selv, det kan være følelsen af, at jeg skal være perfekt, eller at du har et stort behov for andre menneskers anerkendelse, men det kan også hænge sammen med seksuelle ubalancer eller frustrationer.
Måske oplever du, at er det forkerte sted i livet, det kan være i forhold til partner, arbejde eller andet.
Meget ofte er man ubevidst om, hvad det er man selv skaber og hvilken betydning det har for ens liv, men med en kinesiologi behandling arbejdes der altid med det, der er i højeste prioritet for dig og din healing.

Hvis det er muligt, testes der en forståelsesalder frem, ofte hænger den smerte, sygdom eller lidelse man har, sammen med noget, du har oplevet tidligere i dit liv.

Det er en anden måde at anskue sygdom på, dette er udviklet at den tyske læge Dr. Ryke G. Hamer i hans teori om metasundhed.

Sygdommen opstår i det øjeblik at du oplever et traume eller et stærkt følelsesmæssigt chok, som via hjernen påvirker et specifikt område i kroppen, så der opstår sygdom.
Nytænkningen ved dette, er at sygdommens symptomer er den del af helbredelsesfasen.
De videnskabsmænd der forsker i cellebiologi f.eks. Bruce Lipton mener at hver eneste celle i kroppen er intelligent og reagerer på signaler fra vores omgivelser og miljø, men også fra vores sind.
Hver celle er i cellemembranen forsynet med receptorer, der opfatter vibrationer og signaler fra hjernen, andre celler og vores miljø. Fra cellevæggen går der så kemiske signaler til cellekernen, hvor vores DNA, vores gener bliver aktiveret og sender signaler til cellens andre dele, der kan udføre det nødvendige arbejde. Gener bærer vore sygdomskoder, inden i dig har du kimen til at udvikle alle sygdomme, men der skal være noget der sætter i gang eller slår til før sygdommen, opstår og det sker blandt andet via sindet.
Alle sygdomme opstår i det øjeblik, at mennesket bliver udsat for et traume eller et chok, der opstår en UDIN.
U: Uventet
D: Dramatisk
I: Isolerende
N: Nul strategi/løsning
Sygdomme opstå i det øjeblik du oplever et traume og får et chok.
Der opstår en UDIN Uventet, dramatisk, isolerende og nul strategi/løsning
Du søger en løsning og bliver syg for at bygge dig selv op igen. Dette kaldes konfliktfasen.
Hver gang en lignende situation (trigger) opstår provokeres og aktiveres UDIN`en
Det er vores opgave at grave konflikt- øjeblikket frem og forstå det.
Alle hjernedele og alle bevidsthedslag må forstå og fordøje traumet, det der sket for at UDIN`en er helet.
Der skal skabes en ændring, når du er i stand til at løse din konflikt, medfører det positiv forandring i smerte og dit sygdomsbillede.

Lider du af migræne, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald