Klient udtalelser

Anmeldelser fra nogen af mine søde klienter

Klient udtalelser

"Personlige problemer"
Jeg kan varmt anbefale Christina og hendes behandlinger, hun får de bedste anbefalinger fra min side af.
Christina har hjulpet mig flere gange, hvor jeg har haft det svært og tumlet med mange personlige problemstillinger.
Jeg har prøvet nogle forskellige psykologer som jeg ikke har følt var et match, men så fandt jeg Christina og det har ramt plet. Christina er god til at bruge sin viden og teori i praksis og samtidig forklare undervejs hvad det handler om.
Derudover synes jeg det er utroligt givende at få redskaber til hvordan man kan arbejde med sig selv og sit syn på andre mennesker, og dermed udvikle sig selv.
For mig betyder det meget at man får svar på nogle bagved liggende ting og ikke bare symptombehandler, hvilket Christina er super dygtig til.

De varmeste anbefalinger fra mig
Maria
5/5
"Stress og angst"
Jeg føler mig altid velkommen og i trygge og professionelle hænder når jeg bliver behandlet. Efter jeg er startet på behandlinger ved Christina oplever jeg, efter periode med stress og angst, at jeg nu har fået redskaber til at skabe ro og balance inden i.
Christina tager, under behandlingerne, udgangspunkt i det min krop fortæller i form af symptomer ex søvnbesvær og angst.
Jeg får altid redskaber med hjem der gør at jeg forstår min krop og psyke og kan reflektere over de udfordringer jeg møder i hverdagen.
Det betyder at jeg ikke længere reagerer ubevidst og føler mig som et offer for omstændigheder, men mere som en medskaber med et valg.
Jeg kan via mine behandlinger bevidst vælge at tolke det der sker på en konstruktiv og meningsfuld måde. Jeg får redskaber til at arbejde med mig selv og min opfattelse af situationen. Det har gjort mig jeg føler mig fri og glad og uendelig taknemmelig over små bitte ting og har tillid til processen, at alt er som det skal være. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale alle der ønsker at gøre noget for sig selv en behandling hos Christina. Hun skal nok guide og vejlede dig og heppe på dig mens du øver dig i at blive dig selv.
Minna
5/5
"Eksem"
Christina får mine aller varmeste anbefalinger.
Jeg er Christina meget taknemlig for at hjælpe mig med at finde ro og glæde ved tilværelsen og ikke mindst for at hjælpe mig af med min eksem. Siden 1 års alderen har jeg døjet med svær eksem på en stor del af kroppen. Der er ikke nogen konkret behandling for atopisk eksem og mine behandlinger har gennem hele livet (30 år) været binyrebarkhormoncreme. Det har jeg, især efter min titel som mor, været meget ked af at bruge.
Jeg kontaktede derfor Christina.
Christina testede gennem kinesiologi og fandt den bedste behandlingsform for mig.
Efter tre dage kunne jeg se ændring på min hud. Siden har vi været omkring mange psykiske og dybdelæggende emner og reaktions mønstre. Efter 7 måneder er jeg fortsat stort set eksemfri!! Mennesker, som har kendt mit liv med eksem, er lige så imponeret over kinesiologiens virkning, som jeg selv. Christina er rolig, professionel og formår at skabe en tryghed i sin behandling.
Jeg er overbevist om, at Christians behandlingsform kan hjælpe ALLE, som har en form for ubalance og har flere gange anbefalet Christina og kun fået positive tilbagemeldinger. Grundet mit helt fantastiske møde med Christina og kinesiologiens verden, er jeg nu med stor glæde begyndt på uddannelsen som kinesiolog. Kærligste hilsen hilsner
Julie P​.
5/5
"Psykisk"
Jeg har haft et længere forløb hos Christina, hvor vi virkelig har arbejdet med uforløste følelser, skam, svigt og psykisk sygdom samt meget andet. Jeg har følt mig tryg og i rigtige gode hænder. Jeg er aldrig gået fra en session og været åben eller sårbar, netop fordi Christina er utrolig dygtig til at samle én op og sørge for at alt er som det skal være. Jeg har fået troen tilbage på mig selv og jeg har opnået en forståelse for Gud og universet og ikke mindst mig selv. Noget af det der har været fedt, er at Christina udviser total ro og tryghed samt overblik over hvad der er vigtigt at arbejde med. Hun kommer hele vejen rundt og i dybden. Jeg vil aldrig tøve med at kontakte Christina igen, hvis behovet opstår. Tak til og for dig.
Kirsten T.
5/5
"Angst"
I en hel uge nu, har jeg ikke følt angst i nævne værdig omfang! (!!!) Angst har præget mit liv fra før jeg fyldte ti. Jeg har derfor været tilbageholdende med at melde tilbage, trods at jeg ellers stoler Meget på dig. Det gør jeg så nu: I min terminologi er det et mirakel, og jeg er dybt taknemmelig!
Anders W.
5/5
"Depression"
Jeg kan varmt anbefale Christina. Hun er dygtig, kompetent og top professionel. Jeg fik forløst nogle gamle depressioner. Det var en hård omgang. Men jeg følte mig tryg ved Christinas kærlige behandling. Jeg vil ikke være det foruden. Det har givet mig et skub i en meget positiv retning.
Bettina N.
5/5

Har du brug for hjælp, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald