Holistisk behandling

Hvad er holistisk behandling

holistisk behandling

Hvad betyder “holistisk”

Ordet holistisk, udspringer af det græske ord “holos” som betyder “helhed”, hvorfor holistisk behandling også kaldes “helhedsbehandling”.

Holisme er en filosofisk – og praktisk, tilgang til mange emner og er sammenfattet af den græske filosof Aristoteles i sætningen “Helheden er mere end summen af de enkelte dele”.

Den holistiske tanke er også grundlæggende i gestaltterapi og kan også spores i buddhisme og østens medicin, langt længere tilbage end i den vestlige filosofi.

Holisme står i modsætning til interessen for at nedbryde alt til enkeltdele, en metode der kan være interessant, f.eks. kortlægning af de menneskelige gener – en metode der ofte ender med at rejse flere spørgsmål end den besvare.

Kinesiologi er holistisk behandling

Som behandler og kinesiolog, arbejder jeg ud fra en holistisk tankegang, til såvel mine klienter, som deres helbredelse.

Menneskets følelsesmæssige, mentale, åndelige og fysiske elementer opfattes som et samlet system og behandlingen tager udgangspunkt i det hele menneske og de sammenhænge det befinder sig i.

Behandlingen tager udgangspunkt i årsagen til sygdommen, såvel som dens symptomer.

Fysiske sygdomme som eksem og allergi, kan sagtens udspringe af psykiske årsager, f.eks tidligere traumer, og det er grundlæggende i kinesiologi og i min behandling generelt, at hele din situation og velbefindende er afgørende for din krops og sjæls evne til at hele sig selv.

Målet er at bringe dig i balance på alle planer så energien kan arbejde frit og din krop og mentale ressourcer ikke bruges på at bekæmpe sig selv, som det kendes ved autoimmune sygdomme, f.eks. allergi.

Kinesiologi behandling tager udgangspunkt i din din situation, det er ikke et kvik fix for at fjerne et symptom, fokus ligger på at fjerne årsagen til dine symptomer, ved at se på din situation som et hele, en holistisk tilgang til dit helbred.

På min klinik i centrum af Odense arbejder jeg med flere behandlingsformer, som homøopati, blomstermedicin, øreakupunktur, Reiki healing – med udgangspunkt i kinesiologi og muskeltesten – og først og fremmest, dine ønsker og behov.

Du finder naturligvis de samme muligheder på min klinik i Kerteminde – lidt ude på landet, med fred og ro og fri parkering.

Ring til mig,  hvis du vil vide mere om holistisk behandling og kinesiologi.
Tlf. 26 81 23 12

Vil du høre mere om holistisk behandling, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald