Muskeltest

Muskeltesten giver svarene

Muskeltesten - kinesiologi testen

muskeltest

Muskeltesten danner basis for kinesiologi og min alternative behandling i øvrigt.

Gennem muskeltesten, også kaldet kinesiologi testen, kan du forstå kroppens sprog.
Det er et lille tryk der lægges på din arm eller dit ben, det er ikke forbundet med smerter eller ubehag, men det afspejler om der er en ”flydende energi eller en blokeret energi, det er en feedback test.
Det er en måde vi kan lære at forstå kroppens sprog, det er kommunikation med kroppen, sindet og sjælen.
Dine kropsceller og energien er intelligent og jeg kan som behandler kommunikerer med din intelligente krop, om din sundhed, trivsel, dine følelser. Muskeltesten fungerer som et redskab til at oversætte kroppens sprog.
Den kan bruges til at forebygge da din krop indeholder information om sygdom flere måneder før den manifesteres i din krop. Det aflæses i dit energisystem på den måde kan din healing begynde og symptomer eller smerter kan gå i sig selv igen.

Kinesiologi testen kan bruges til at afsløre ubalancer i kroppen, ubalancer i meridianbanerne, cellerne, musklerne, vævet, organerne osv.

Den kan vise hvordan omgivelserne påvirker dit energisystem, f.eks. om noget er sundt eller usundt for dig, eller direkte skadeligt.

Den kan også finde den metode der er mest optimal til at afbalancere dit energisystem, skabe balance og dermed heale din fysiske krop, men også din mentale tilstand.

Dette er en meget simpel test, der findes også andre energitest, som du meget let vil kunne lære at anvende selv.

Har du interesse for at lære om kinesiologi og muskeltesten, så kontakt mig
tlf. 26 81 23 12, eller se mere på min hjemmeside for kinesiologiskolen-syd, hvor jeg også underviser i kinesiologi og hvor du vil kunne lære om muskeltesten i forbindelse med Basisuddannelsen i Kropsafbalancering.

Vil du vide mere om kinesiologi, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald