Kostvejledning - kostvejleder

Kostvejleder Odense Fyn

Søger du en erfaring og kompetent kostvejleder?

– velkommen på mine klinikker i Odense C. og Kerteminde.

En kostvejleder er løsningen hvis du eller dit barn gentagne gange være på kur, der ikke har givet det ønskede resultat.
Har du stadigvæk et ønske om at tabe dig, men svært ved at komme i gang og finde den indre motivation, der skal til for at skabe en forandring.

Vi arbejder også med årsagen til dit vægtproblem.

Måske er du er begyndt at kunne mærke, nogle at de symptomer fra din krop, der kan opstå i forbindelse med et vægtproblem, eller har du fået en nyopdaget sygdom, som du ønsker kostvejledning i forhold til.
Den rette kost kan være med til at give dig en bedre hverdag.

En kostomlægning baseret på en kinesiologi test og en grundig kostvejledning, kan også have positiv indflydelse på fordøjelsesproblemer

Ring gerne på tlf. 26812312 hvis du vil vide mere.

kostvejledning odense

Hvad kan en individuel kostvejledning gøre for dig?

Som kostvejleder og kinesiolog, tager jeg udgangspunkt i hvad der er vigtigt for dig, hvad dit mål er, men der arbejdes også med at finde din indre motivation og årsagen til dit problem.

For at kroppen fungerer og vi har glæde i vores liv og trives i vores hverdag, har kroppen brug for en god og nærende kost så den fungerer optimalt, der er brug for de nødvendige vitaminer, mineraler, proteiner, kulhydrater, fedtstoffer mm. Ellers trives kroppen ikke som den skal.

Med kinesiologien kan man teste, om der er balance i alle disse stoffer i kroppen, og teste frem hvad der mangler og hvilke kosttilskud og kostændringer, der er behov for og på den måde skabe balance i kroppen.

Det er også meget vigtigt at have fokus på hvad for store mængder af de forgiftende madvarer som sukker, kaffe, alkohol ol. kan have, for at du bliver opmærksom på, hvad det betyder for din krop at indtage disse stoffer.
Mange mennesker er ikke opmærksomme på, hvor meget sukker de indtager gennem det de drikker.

Det er også muligt at teste frem, om du har behov for vitaminer/mineraler eller homøopati. Din krop og dine celler ved godt hvad der er vigtigt for dig.

Test for vitaminer og mineraler vil altid ligge i slutningen af behandlingen, da det viser sig, at optagelsen af de forskellige stoffer er afhængig af den psykiske tilstand.
Der er oftest knyttet allergier til de psykiske ubalancer, og derfor vil healingen af disse ofte kunne reducere mængden af kosttilskud i væsentligt omfang.

Jeg tager udgangspunkt i det hele menneske, der arbejdes under behandlingen med det som er i højeste prioritet for dig, samt årsagen til dit vægtproblem.
Der arbejdes med de ubalancer der er blokeret i forhold til at ændre din kost.
Din intelligente krop og dine celler ved godt hvad der er vigtigst for dig, hvad der skal arbejdes med for at ændre din kost, samt skabe en varig ændring og en god hverdag for dig.

Sundhed begynder indefra og kost og motion er en vigtig del af vores sundhed.
Der er i dag utrolig meget fokus på, hvor vigtig vores kost er i forhold til vores trivsel, sundhed og sygdomme.
Mad er en vigtig faktor når det handler om at forblive sunde eller undgå sygdomme.

Maden er kroppens vigtigste brændstof og den rigtige kost kan styrke din sundhed, den forkerte kost kan forværre din vægt, eller dine symptomer og din sygdom.

Under behandlingen tages der udgangspunkt i at sammensætte en optimal kostplan til dig, men der arbejdes også med at give dig en større bevidsthed om at spise gode råvarer og gerne økologiske.

Ved din kostplan tages der udgangspunkt i, hvad du kan lide, men en god og varieret kost består af:

Mange grønsager, lidt frugt og bær, krydderurter, fuldkornsprodukter, fisk, æg, fjerkræ, syrnet mælkeprodukter, bælgplanter, nødder og frø.

Har du brug for kostvejleder, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald