ADHD

ADHD og kinesiologi

ADHD / ADD

Har du eller dit barn ADHD eller lignende symptomer, er der problemer med opmærksomhed, hyperaktivitet eller impulsivitet. Kinesiologi kan være med til at forløse følelser, skabe balance og give indre ro.

Hvad er ADHD/ADD

ADHD er en neuropsykiatrisk lidelse som giver forstyrrelse i din opmærksomhed og din aktivitet. ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity  Disorder.

ADD er forstyrrelser af opmærksomheden, men hyperaktivitet er fraværende, det handler primært om opmærksomheds forstyrrelser.

ADHD er ofte arvelig og viser sig ofte omkring 4-6 års alderen, men voksne kan også have ADHD.

Symptomer på ADHD

Har du svært ved at koncentrere dig, skabe overblik, skabe struktur, planlægge og gennemføre aktiviteter, har du svært ved at sidde stille, følge de sociale spilleregler, fuldføre dine opgave, huske aftaler, eller sove om natten.
Det kan også være, at du har svært ved styre dine følelser, oplever vrede der er svær at styre, eller har du udviklet angst, depression eller andre følelser, der ikke er beskrevet her.

Kan du nikke genkendende til nogle af disse problematikker ring og få en snak eller bestil en tid på tlf. 26812312

Hvordan kan kinesiologi hjælpe ved ADHD

I kinesiologien arbejder vi ud fra det, som det enkelte menneske er klar til at arbejde med.
Din underbevidsthed ved hvad der er i højeste prioritet, og via muskeltesten finder vi den ubalance, der skal arbejdes med først. Vi skaber balance og indre ro. 
Der vil formentlig blive udarbejdet et hjemmearbejdsprogram, det kan være i form af sætninger, der vil være med til at ændre fastlåste følelser og overbevisninger, eller det kan være øvelser, der vil være med til at give øget koncentration og skabe mere ro i hverdagen, samt give overskud og energi.

add-girl

Har du brug for hjælp med ADHD, ring til mig
tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald