Angst behandling

Alternativ angstbehandling uden medicin

Angst, uro, ængstelse, frygt, traumer og fobi – på min klinik i Odense C anvender jeg kinesiologi og Reiki som behandling af angst mv.
Det har hjulpet mange til et bedre liv, hvor angst tidligere har taget magten over hverdagen eller i bestemte situationer.

Døjer du med angst eller uro i din hverdag – jeg kan hjælpe dig med angstbehandling på min klinik i centrum af Odense, en kort gåtur fra banegården.

Ring tlf. 26 81 23 12

Jeg behandler også angst på min klinik i Kerteminde, hvis du gerne vil en tur ud i landlige omgivelser med fri parkering og fred og ro.

 

Angst behandling OdenseAngst – Panikangst
Eksamensangst  – Fobi

Oplever du angst i din hverdag, styrer angsten dit liv?
Der finde forskellige former for angst, det kan være angstanfald, det kan være panikangst eller angst for eksamen, nogle mennesker lever også med en angst for at få en alvorlig sygdom. Andre lever med en fobi.
Der er hjælp at hente.
Jeg møde mange menneske i min klinik både i Odense og Kerteminde, der har en form for angst og jeg har nogle fine behandlingsresultater.
Se anmeldelser fra tidligere klienter.

Kinesiologi er en behandling for angst uden brug af medicin.
Vil du vide mere, ring på tlf. 26 81 23 12 –  Jeg ser frem til at høre fra dig.

Behandling af angst med Kinesiologi

Jeg har gode erfaringer med at behandle angst, ved at arbejde med akupunkturpunkterne og meridianbanerne.
Jeg tager udgangspunkt i dine symptomer og kinesiologien arbejdes der med overenergien, med ubalancen og at forløse denne følelse.
Din krop, dine celler og din underbevidsthed ved godt, hvad der skal arbejdes med.
Et vigtigt arbejdsredskab er muskeltesten, via muskeltesten afdækkes tilstande i kroppens energisystem, meridianerne og ubalancer.
En muskeltest foregår ved at der lægges et ganske let tryk på din arm eller dit ben.
Ved hjælp af muskeltesten afdækkes dine ubalancer, der genoprettes ved hjælp af forskellige teknikker, eller at der aktiveres bestemte akupunkturpunkter.
Du får et arbejdsprogram med hjem, som du skal arbejde videre med i en periode, det kan være øvelser, sætninger eller specifikke akupunkturpunkter der skal stimuleres.

Hvad er angst?

Hvis du oplever en situation der er farlig eller truende, så kan alle mennesker føle angst og frygt, det er en naturlig reaktion, men den angst du oplever, uden der er en reel fare, det er den angst der invalidere dit liv.
Der er en stigende tendens til at mennesker oplever angst i deres hverdag.
Angst er en meget ubehagelig følelse, din krop har en oplevelse af at der er fare på færde, også selvom der er ikke er reel fare i situationen.
Lider du af stress, er det ikke ualmindeligt at det fører til at du udvikler angst, ligesom angst også kan udvikle sig til depression.
Det er også almindelig at se angst koblet sammen med OCD.

Kronisk angst kan let føre til social isolation og ensomhed.

 

Forskellige former for angst:

Eksamensangst

Eksamensangst er forbundet med det at skulle til eksamen, det kan være du tidligere har haft en dårlig oplevelse med eksamen og med følelsen af at skulle præstere.
Det kan være at du helt vil undgå at skulle til eksamen.
Angst, panikangst, fobi eller eksamensangst er en negativ følelse, det er en følelse, du oplever i din hverdag, men når følelsen går hen og bliver længerevarende og i visse tilfælde til en fastlåst følelse, er det, at den er skadelige og griber forstyrrende ind i din hverdag, dit liv og din kommunikation med andre mennesker.

Panikangst

Panikangst optræder meget pludselig og uden der er en egentlig årsag.
Angstanfaldet er meget voldsomt og opleves fysisk.
Det kan føles som hele kroppen bryder sammen.
Panikangst kan være forbundet med følelsen af at skulle dø og selv om følelsen forsvinder igen, kan oplevelsen kan sidde længe efter i din krop.
Det kan give bekymringer eller frygt for at der kommer et nyt panikanfald.

Fobisk angst

Fobi er en form for angst, men den er forbundet med bestemte situationer eller ting, der ikke hænger sammen med en reel fare, men angsten gør at du forsøger at undgå de situationer eller ting.
Lever du med en fobi?, det kan være angst for at flyve, køre med elevator, være i små rum, stå i kø i supermarkedet, vente på bussen eller andet, er du bange for, som hunde, fugle eller slanger.
Jeg kan behandle dig for din fobi, så din hverdag bliver lettere.

Generaliseret angst

Hvis du bekymrer dig mere en normalt,
Hvis du har behov for at have kontrol.
Er du meget ængstelig, har du uro der påvirker hele din krop og du oplever hjertebanken, andre fysiske symptomer eller søvnproblemer.
Generaliseret angst er ofte til stede hele tiden, dine bekymringer og angst kan medføre at du ikke kan passe din skole eller dit arbejdsliv.

Du kan læse mere om angst på sundhed.dk

Symptomer på angst.

  • Du sveder
  • Har svimmelhed
  • Kvalme
  • Hjertebanken
  • Høj puls
  • Åndenød
  • Hovedpine
  • Spændinger i hele kroppen

Har du angst, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald