Ensomhed

Ensom? - få hjælp med din ensomhed

Tør du tage det første skridt ud af din ensomhed?

De fleste mennesker, vil på et eller andet tidspunkt i deres liv, opleve ensomhed, Oplever du ensomhed?, det kan være i bestemte situationer, eller i en kortere eller længere periode af dit liv.
Ensomhed er en naturlig følelse, men er den gået hen og blevet længerevarende og fastlåst, kan kinesiologien være med til at hjælpe dig til at bryde med den og skabe ny retning i dit liv.

Er du ensom? – eller kender en der er, Ring og bestil en tid på tlf. 26812312
– eller blot for en uformel snak, om hvad jeg gøre for dig.

Ensomhed

 

Hvad er ensomhed

Ensomhed er, når du oplever, at dine sociale relationer ikke lever op til dine sociale behov og dine forventninger. 

Ensomhed opstår hvis du ikke føler dig forbundet med andre mennesker, eller med de mennesker du lever sammen med, hvis du savner relationen med andre mennesker, eller hvis du har mistet et menneske der stod dig nært.

Ensomhed afhænger nødvendigvis ikke af om du er sammen med andre mennesker, man kan sagtens være ensom i samværet med andre mennesker, men du kan også have en følelse af ikke at være ønsket, eller at du føler dig ensom i mødet med andre mennesker, f.eks. på arbejde eller uddannelse.

Mange mennesker der oplever ensomhed, kan fortælle at det har stået på i en lang periode, for mange er det noget, der er startet allerede i barndommen.
De kan have oplevet en barndom med svigt, det kan både være i forhold til familien og venner, livet kan have været præget af negative sociale relationer.
Dette kan have medført psykisk sårbarhed og helbredsmæssige problemer eller andre sygdomme og ført til isolation og ensomhed.

Andre følelser der kan følge med ensomhed, er skyldfølelse eller skam
Det kan være svært at tale om sin ensomhed, og det kan medfører yderligere isolation, men det er vigtigt, at du får snakket om det og hjælp til at bryde din ensomhed og komme ud af din isolation.

Hvad kan kinesiologi gøre for dig

Det kræver ofte mod – og en ændring i dit liv, for at bryde ud af ensomheden, kinesiologi kan være med til at finde årsagen til din ensomhed, det er dig der skal tage det første skridt, men kinesiologi-behandlingen kan hjælpe dig på vej, være med til at ændre følelsen af ensomhed og give dig nogle værktøjer i form af et hjemmearbejdsprogram, ændre din selvopfattelse og give dig modet til at komme ud og møde nye mennesker.

Hvem oplever ensomhed

Ensomhed er et stort samfundsmæssigt problem – 1 ud af 16 danskere oplever ensomhed, dette påvirker deres helbred og livskvalitet negativt.
Det er både børn, unge, midaldrende og ældre der oplever ensomhed og det er desværre et stigende problem.

Kæmper du med ensomhed , ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald