OCD behandling

OCD behandling Odense

Har du OCD og har du brug for en alternativ måde at arbejde med dine tvangstanker eller tvangshandlinger på, har jeg har gode resultater med kinesiologi behandling.

Hvad er OCD?

Obsessive Compulsive Disorder, eller sagt på en anden måde OCD, er en psykisk lidelse.
Mennesker med OCD oplever at deres hverdag er præget af tilbagevendende tvangshandlinger eller tvangstanker.

Ønsker du at behandlingsform, der ikke bygger på medicin, men at vi arbejder med at finde årsagen til din OCD, der er et traume, der er forbundet til OCD, dine tvangshandlinger og tvangstanker.

Ring og få en snak, et “hyggeligt kaffemøde” pr. telefon, hvor vi snakker om, hvad alternativ behandling med kinesiologi kan gøre for dig.
Tlf. 26 81 23 12

Tvangshandlinger

Føler du dig fanget i et tilbagevendende mønster af tvangshandlinger, som er meningsløse og frustrerende, men meget vanskelige at holde op med?
For mange bliver de en vane og udføres dermed ofte automatisk.
Har du ritualer, tvangstanker og tvangshandlinger, som f.eks. at undgå at træde på stregerne på fortovet, eller en kontrol-tvang som at tjekke flere gange, at kogepladerne er slukket, og at døren er låst.
Det kan også være at bede eller gentage ord, føler du dig tvunget til at udføre det?
Oplever du, at det at udføre ritualer og tvangshandlinger ofte mildne angsten, men at virkningen er kun midlertidig.
På længere sigt vil det imidlertid fastholde dig i lidelsen.

Det er ofte meget almindelige at tjekke ting og vaske sig i det uendelige.
Andre tvangshandlinger kan være at tælle, gentage handlinger, samle på ting eller arrangere ting på bestemte måder, for at få dem til at stå i en bestemt orden. Sådanne gentagne handlinger er meget tidskrævende, fordi de må gentages, indtil det føles “rigtigt”.

Nogle af disse tvangshandlinger bliver også synligt for andre, men det kan også være, at de udføres inde i dit hoved.

Tvangstanker

Har du tvangstanker?

Det er tanker der dukker op igen og igen, det er tanker der køre i ring på en ensformig måde, det kan være forbundet med frygt, det kan være frygt som, hvad nu hvis???? Eller frygt for at skade dig selv, eller andre.
Det er tanker, der skaber en smerte, de er ofte meget svære at bryde og kan også ende med at blive invaliderende.
Det er uønskede tanker og impulser eller forestillingsbilleder. De kan køre som en indre film i dit hoved.

Mange menneskeret vælger ikke at være åben omkring dette, da de er bange for, at omverden vil dømme dem som sindssyge, men det er muligt at arbejde med OCD på en anden måde.
Det er vigtigt, at være åben, så du ikke kommer til at gå med lidelsen længere end højst nødvendigt, det kan medfører angst, der kan udvikle sig til katastrofetanker.
Søg behandling, det er vigtigt, at du finder en du kan have tillid til.

Tema

Når du har tvangstanker drejer det sig ofte om et bestemt tema, det kan være frygt for bakterier, om ting er slukket, døren er låst, men det kan også være tanker om at skade sig selv eller andre, eller tanker omkring seksualitet.

Det kan også være mentale ritualer, hvor du tæller ting, tæller stregerne på fortovet, læser det samme igen og igen, eller siger det samme til dig selv, igen og igen.

OCD OdenseRing og få en uforpligtende snak eller bestil en tid på tlf. 26812312.

OCD symptomer

Dine OCD symptomer kan blive så overvældende, at det bliver svært at leve et normalt liv.

Du kan have svært ved at komme ud af døren, fordi du igen og igen skal tjekke om lyset er slukket, vandet er lukket, kaffemaskinen er slukket eller om døren er låst, det kan også være døren til din bil.

Mange mennesker bliver på den måde isoleret og ensomme og for nogen er der også andre sygdomme ind over, det kan være:
Angst
Frygt
Depression
Bipolar lidelse

Årsager til OCD

Det man ved er, at det kan skyldes både genetiske koder, miljø og sociale faktorer, men også stress. OCD er en neuropsykiatrisk lidelse, der er en forstyrrelse i hjernens signalstoffer, primært serotonin.

Hvor mange får OCD?

Der er nok flere, end du tror, der bliver ramt af OCD, 2-3% af befolkningen. Så du er ikke alene og der er hjælp at hente. Desværre viser sygdommen sig ofte i barndommen eller ved unge mennesker, så er du forældre til et barn med OCD, ring og få en snak. Der er alt for mange der går med det selv.

Behandling med kinesiologi

Kinesiologi er en meget blid behandlingsform, der tager udgangspunkt i en grundig samtale, hvor du er i centrum og fortæller, hvad der er vigtigt for dig.
Du har 14 meridianbaner i din krop, det er energibaner, de er forbundet til hver sin muskel i din krop. Jeg tester på musklerne og finde de ubalancer, der er forbundet med dine symptomer, når energien flyder frit i dit energisystem, så har du det godt, der er balance og du vil opleve en fredfyldthed.

Muskeltest

Med kinesiologi og muskeltesten arbejder vi med de ubalance, der er forbundet med OCD, jeg arbejder på de 14 meridianbaner, der er forbundet til den klassiske akupunktur, der er altid en årsag til til en smerte, sygdom eller lidelse. Hvis det er muligt arbejde vi med en traumeforløsning.

Kan du godt med din fornuft se, at dine tvangstanker og handlinger er meget overdrevne, at de invalidere dig og er dybt urimeligt, i kortere øjeblikke, men at de alligevel tager over og du stå midt i OCD-udløsende situationer og det hele føles meget realistisk for dig og nødvendigt.

Har du OCD, ring til mig
tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald