Stress behandling Odense

Behandling af stress

I min klinik, både i Odense og Kerteminde, møder jeg mange mennesker der har behov for behandling af stress og jeg har nogle rigtige fine resultater med stressbehandling.
Ønsker du behandling for stress med en alternativ behandlingsform, der givet et godt resultat uden brug af medicin, så er kinesiologi et oplagt valg.

Jeg kan også tilbyde Reiki healing som en del af din stress behandling

Hvert menneske har sine egen stresssymptomer, men det er din krops signaler til dig, om at du skal ændre noget i den måde, du lever dit liv på lige nu, og der er hjælp at hente. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at komme videre med dit liv.
Ring gerne til mig på tlf. 26 81 23 12, for en samtale om hvordan stress behandling med kinesiologi fungerer.
Stress er ikke en sygdom, stress kan behandles, det er en ubalance, men hvis du ikke ændre dit liv, kan det medføre alvorlige sygdomme f.eks. blodpropper eller depression.
For mange, har stress også ubehagelige følgevirkninger, som hovedpine, migræne og dårlig søvn.
Behandling for stress med kinesiologi, vil også påvirke dit fysiske og psykiske velbefindende og din energi på en positiv måde.

Stress behandling Odense

Løber du om kap med uret?

Du kan også læse om stress hos Psykiatrifonden.

Symptomer på stress

Fysiske symptomer: 

Der er forskellige fysiske symptomer, det kan være hovedpine, migræne, mavesmerter, hjertebanken, indre uro, nedsat lyst til sex, tics i øjet, svimmelhed, diarre.

Psykiske symptomer: (Psykisk stress)

De psykiske stress symptomer du måske oplever, kan være træthed, svært ved at huske, koncentrationsbesvær, at du bliver hurtigere irriteret, manglende glæde i livet, søvnproblemer, eller angst og depression.
Der findes forskellige former for stress, den positive stress kan redde liv. Det er den der udløser en kamp-flugt reaktion i kroppen, der får din kroppen til at beskytte dig og du kan vende tilbage til det normale igen, når faren er overstået. Dette er den sunde form stress.
Men den stress du oplever, er den negative stress, det er den stress, der udløses af situationer, hvor din krop ikke er i fare. Det medfører energispild. Din krop får de livsvigtige funktioner som åndedræt og fordøjelse til at fungerer først, derefter tærer kroppen på energiressourcerne til immunsystemet.
Når du er stresset eller ved at blive sygemeldt med stress, så kan det være fordi du oplever, at hverdagen er meget travl, at der stilles store forventninger til dig, Det kan både være på din arbejdsplads og derhjemme, men det kan også være at du stille større forventninger til dig selv, end du har resurser til.
Kinesiologi kan hjælpe dig med at skabe ny energi og overskud igen.

Hvad sker der i din krop, når du bliver stresset?

Den positive stress eller den kortvarig stress er ikke en belastning, det er ikke, den du bliver syg af, men du skal efterfølgende genoprette balancen i kroppen, så der er balance mellem de krav der stilles og de ressourcer du har.

Når din krop udsættes for en akut stressreaktion så reagere din krop med et øjeblikkeligt alarmberedskab og din krop gør klar til kamp eller flugt. Der frigives store mængder at hormonet adrenalin over ganske få sekunder.
Frigivelsen af adrenalin påvirker dit kredsløb, dit blodtryk og hjertefrekvens stiger, og dine musklerne gør sig klar til at yde det optimale.
Der udskilles også et andet hormon, det er hormonet kortisol.
Dette hormon hjælper kroppen med at bekæmpe infektioner. Kortisol hjælper også kroppen med at kunne vågne om morgen og falde i søvn om natten.
Når du gennem en længere perioden har været stresset og kroppen derfor har haft stigende mængde kortisol og adrenalin så frafalder den gavnlige effekt og det påvirker dit immunsystem som svækkes. Når kortisol ophobes, så påvirker det bestemte steder i hjerne og du får sværere ved at huske.
Når din krop igennem en periode har udskilt ekstraordinært meget adrenalin og kortisol, er det vigtigt, at det overskydende omdannes i hjernen, og dette gør det ved, at du har brug for ekstra hvile, motion og pauser.
Derfor vil du også oplever, at du er træt og har manglende energi.
Med kinesiologien går vi ind og arbejder på dit energisystem, dine meridianbaner, når din energi flyder frit, så har du det godt.

Klient udtalelse vedr. stress behandling:
“Jeg føler mig altid velkommen og i trygge og professionelle hænder når jeg bliver behandlet. Efter jeg er startet på behandlinger ved Christina oplever jeg, efter periode med stress og angst, at jeg nu har fået redskaber til at skabe ro og balance inden i.
Christina tager, under behandlingerne, udgangspunkt i det min krop fortæller i form af symptomer ex søvnbesvær og angst.
Jeg får altid redskaber med hjem der gør at jeg forstår min krop og psyke og kan reflektere over de udfordringer jeg møder i hverdagen.
Det betyder at jeg ikke længere reagerer ubevidst og føler mig som et offer for omstændigheder, men mere som en medskaber med et valg.
Jeg kan via mine behandlinger bevidst vælge at tolke det der sker på en konstruktiv og meningsfuld måde. Jeg får redskaber til at arbejde med mig selv og min opfattelse af situationen. Det har gjort mig jeg føler mig fri og glad og uendelig taknemmelig over små bitte ting og har tillid til processen, at alt er som det skal være. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale alle der ønsker at gøre noget for sig selv en behandling hos Christina. Hun skal nok guide og vejlede dig og heppe på dig mens du øver dig i at blive dig selv.”
Minna.

Har du brug for stress behandling, ring til mig tlf. 26 81 23 12

Call Now ButtonGiv mig et kald